FLORI PETALE CU RESPECT ANCESTRAL ' DIN DULCEAŢA VERSIUNE A SF. GRAAL

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Călătorie în Astral

 

Călătorie în Astral
 
Prin studierea acestor materiale existente în blogul de faţă din cărţile ce ne-au fost transmise de telosieni, numindu-se TELOS, CELE 7 FLĂCĂRI COSMICE şi Rugăciuni la ele.. o importanţă majoră o au materialele, de a trece prin ele, prin documentare, ca mai apoi, dacă rezonaţi şi sunteţi de acord să efectuaţi acele Meditaţii existente tot în blog, pentru pregătire, vindecare, în acele Temple Lemuriene şi celelalte ale Maeştrilor Ascensionaţi ale celor 7 flăcări, noaptea în corpul astral când corpul fizic se odihneşte. De asemenea, se merge şi pentru studiu în acele temple ale luminii. E necesar în tot acest timp să daţi dovadă de seriozitate, să arătaţi că sunteţi interesant/interesantă de pregătirea voastră în a încorpora rând, pe rând, aceste flăcări în structurile voastre, câmpuri celule, care necesită şi un timp de pregătire, altfel, nu se produce nimic la niciun nivel. E o muncă de ansamblu şi va trebui să începem de undeva. Lemurienii comunică cu noi prin aceste cărţi şi răspund la cererea noastră tot prin aceste materiale, conştiinţa noastră ne-o îmbogăţim tot prin citit, prin rezonanţa care o deţinem în noi mergem mai departe sau nu.. am ţinut să specific şi acest aspect, până când se ajunge să studiaţi totul, aceste materiale de care v-am amintit aici, pregătirea, şcolarizarea, iniţierile le primiţi de la Maeştrii Lemurieni şi Maeştrii Ascensionaţi Cohanii celor 7 Raze.. cine simte chemarea se duce direct în blog fără nici o altă explicaţie, explicaţia ar fi că, a mai trecut pe acolo şi în alte vieţi, sufletul îi cheamă în acele locuri de lumină.. de aceea, unii dintre noi nici n-au nevoie de prea multe explicaţii sinele lor îi îndrumă direct sau indirect spre aceste materiale, simt energia din aceste materiale, asta e chemarea cea de lumină..

Multă Iubire vă transmit din energia Flăcării Iubirii Trandafirii.. /..

Mirea Suzi 




Contribuind cu o DONAŢIE " de la - INIMĂ - la INIMĂ " aduceţi un plus de valoare în viaţa dvs.!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Motto ~
STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două,... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii, ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toată descrierea celor 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă ... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet
Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare
Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!