FLORI PETALE CU RESPECT ANCESTRAL ' DIN DULCEAŢA VERSIUNE A SF. GRAAL

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Suntem O Picătură de Apă din Oceanul Creatorului

 



Mulţumiri depline. Mă bucur enorm de mult pentru că-mi sunteţi alături pe această pagină, într-un fel sau altul noi fiinţăm pe aceeaşi rezonanţă cu privire la articolele ce sunt publicate aici.

Cei mai mulţi dintre noi suntem de multă vreme pe pământ, şi fierbem în aceiaşi oală sub presiune a matrixului de noapte; a sosit şi această zi în care am scos capul din carapace precum melcul din a sa colivie, până şi ritmul mersului l-am împrumutat de la această fiinţă vie.

Suntem o Picătură de Apă din Oceanul Creatorului. Se spune că Sophia Pleroma deţine în fiinţa sa de lumină toate virtuţiile celorlalţi eoni, să tindem, să fim un exemplar de-al Ei.

Suntem şi, precum „broasca ţestoasă” mai pe uscat mai pe apă şi câteodată ne lăsăm duşi de "valul ignoranţei" în adâncul fiinţei noastre în care am băltit de prea mulţi eoni, unii dintre noi. Am făcut această comparaţie precum suntem, pe calea evoluţiei spirituale.

Dar nu-i nimic, ne revenim noi din somnul adânc indus de „preacuraţii enigmatici ai acestui ţel anxios” în care ne învârtim de mii de ani noi pământenii, poposind aici din alte galaxi. Fiecare işi va lua locul potrivit ce i se cuvine de drept prin meritele şi efortul depus.

Creatorul existent în fiecare fiinţă va ieşi la suprafaţă din fiecare... merituos sau împrăfuit, vom vedea pe parcursul vieţii ce ne întâmpină cu destule provocări. Să mărim cercul să ne amintim cine suntem şi cine ne conduce din subtil, e necesar să ştim cum stau lucrurile în ansamblu. Fiecare, prin conştientizarea adevărului ce zace în noi de milenii de ani.

Viată frumoasă şi curată să avem, să fim noi cei autentici, cu fruntea sus ca nişte eroi învingători, aşa să ne prezentăm în faţa Creatorului.

Ştiu, sunt cuvinte mari şi pline de responsabilitate dar, aceasta este direcţia cea indicată. Sunt multe "Direcţii" acum depinde de săgeata pe care o urmezi.

Să pornim pe calea conştientizării cu încredere că suntem demni de o nouă realizare în noua realitate ce ni se aşterne în faţa noastră cu mult entuziasm.

Cale dreaptă şi plină de Iubire şi Lumină să avem din plin. Vară frumoasă plină de scântei adamantine precum cerul cel luminos...

Cu Iubirea prin viaţă,
Mirea Suzi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Motto ~
STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două,... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii, ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toată descrierea celor 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă ... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet
Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare
Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!